Weboldal készítés folyamata

Igényfelmérés

A funkciók összeírása, az alapján, amit a weboldalnak tudnia kell, tanácsot adunk abban, hogy mik segítik elő a weboldal minél hatékonyabb és sikeresebb működését.

Grafikai megjelenésre való igények feltárása, hogy megvalósítsuk az elképzeléseit.

Árajánlat készítés

A megbeszélt igények és irányvonalak alapján összeállítjuk az egyedi árajánlatot ami tartalmaz minden fejlesztést és szolgáltatást az egyeztetések szerint.

Megrendelés, szerződéskötés

Amennyiben megrendeli szolgáltatásunkat, e-mailben elküldjük szerződésünket, amire várjuk visszaigazolását. Személyes találkozó nélkül is egyszerűen és gyorsan el tudjuk kezdeni a munkát!

Munkafolyamatok beütemezése a vállalt határidők alapján

Az Ön szempontjából és a mi munkamenetünket tekintve is fontosak a határidők, hogy ne csússzanak el a teendők és időben elkészüljön a honlap.

Weboldalhoz szükséges képi anyagok és szövegek bekérése

Egy minőségi, igényes honlap kialakításakor nagy hangsúlyt kell fektetni a jól megírt szöveges tartalmakra és a szép képekre, mert ezek az első benyomások a potenciális vevői számára.

Webdesign terv kiküldése

Az eddig egyeztetett információk alapján elküldünk egy képet arról, hogy hogy fog kinézni a honlap design. Várjuk a véleményezését, és ha valami nem megfelelő, akkor van lehetőség módosításra, szükség esetén átalakításra.

Weboldal leprogramozása

Felépítjük a honlapot, kialakítjuk a szerkezetét, a menüstruktúrát a felmért igények és weboldal készítési szerződés szerint.

Elkészült honlap tesztelése

Az elkészült honlap teszt elérhetőségének átküldése, amin keresztül megnézheti, ellenőrizheti, hogy minden olyan lett-e ahogy megbeszéltük.

A kész weboldal funkcióinak kipróbálása, a beérkezett vélemények alapján módosítás, finomítás.

Szerződésben foglalt teljes díj kifizetése

A szerződés szerinti összeget átutalással tudja rendezni. Egyedi megállapodás esetén részletfizetésre is van lehetőség!

Élesítés

A választott vagy meglévő domain név alatt élesítjük a honlapot, azaz elérhetővé válik az interneten a látogatók számára.