Weboldal készítés folyamata

A funkciók összeírása az alapján, amit a weboldalnak tudnia kell, tanácsot adunk abban, hogy mik segítik elő a honlap minél hatékonyabb és sikeresebb működését. Grafikai megjelenésre való igények feltárása, hogy megvalósítsuk az elképzeléseit.

Árajánlat készítés új honlapjára

A megbeszélt igények és irányvonalak alapján összeállítjuk az egyedi árajánlatot ami tartalmaz minden fejlesztést és szolgáltatást az egyeztetések szerint.

Megrendelés, szerződéskötés

Amennyiben megrendeli szolgáltatásunkat, e-mailben elküldjük szerződésünket, amire várjuk visszaigazolását. Személyes találkozó nélkül is egyszerűen és gyorsan el tudjuk kezdeni a munkát!

Munkafolyamatok beütemezése a vállalt határidők alapján

Az Ön szempontjából és a mi munkamenetünket tekintve is fontosak a határidők, hogy ne csússzanak el a teendők és időben elkészüljön a honlap.

Ügyfeleink mondták

Weboldalhoz szükséges képi anyagok és szövegek bekérése

Egy minőségi, igényes honlap kialakításakor nagy hangsúlyt kell fektetni a jól megírt szöveges tartalmakra és a szép képekre, mert ezek az első benyomások a potenciális vevői számára.

Webdesign terv kiküldése

Az eddig egyeztetett információk alapján elküldünk egy képet arról, hogy hogy fog kinézni a honlap design. Várjuk a véleményezését, és ha valami nem megfelelő, akkor van lehetőség módosításra, szükség esetén átalakításra.

Weboldal leprogramozása

Felépítjük a honlapot, kialakítjuk a szerkezetét, valamint a menüstruktúrát a felmért igények és a weboldal készítési szerződés szerint.

Elkészült honlap tesztelése

Elküldjük az elkészült honlap teszt elérhetőségét, amin keresztül megnézheti, ellenőrizheti, hogy minden olyan lett-e ahogy megbeszéltük.

Kipróbálhatja a kész weboldal funkcióit, mi pedig módosítjuk, finomítjuk a beállításokat az Ön véleménye alapján.

Szerződésben foglalt teljes díj kifizetése

A szerződés szerinti összeget átutalással tudja rendezni. Egyedi megállapodás esetén részletfizetésre is van lehetőség!

Élesítés

A választott vagy meglévő domain név alatt élesítjük a honlapot, azaz elérhetővé válik az interneten a látogatók számára.

A cél az, hogy Önnek minőségi weboldala legyen.

Szolgáltatásaink menüpontban áttekintheti miben lehetünk még szolgálatára weboldal tervezés és fejlesztésen felül. Ha pedig kíváncsi milyen költségekkel jár megálmodott honlapja akkor kérjen ajánlatot tőlünk vagy írja meg kérdéseit.