Garancia

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink ne „csak” elégedettek legyenek, hanem érezzék, közös érdekünk, hogy az Ön vállalkozása sikeres legyen. Hiszen, ha vonzó honlapot készítünk a látogatók számára és Ön pozitív visszajelzéseket kap a vevőitől, akkor elégedett lesz. Ha pedig ön elégedett ügyfél, akkor az nekünk is jó!

Törekszünk arra, hogy tapasztalataink alapján ellássuk ügyfeleinket tanácsokkal, hogy a honlap ne csak megjelenésében legyen jó, hanem funkcióját tekintve is.

A potenciális vevők döntésében nagy szerepe van a honlapnak, ha azt tapasztalják, hogy lassú az oldal, átláthatatlanok a menük és nem igazodnak ki a rendszerben, akkor máris elvesztette őket, pedig az Ön tevékenységéből még szinte semmit nem is láttak.

Számunkra nagyon fontos a kölcsönös kommunikáció, hogy tisztában legyünk ügyfeleink véleményével, ezért minden munkánkat átadás előtt teszteljük és ügyfeleinket is ugyanerre kérjük, hogy megbizonyosodjon arról, tényleg azt kapta, amit kért.

Ügyfeleink mondták

1 év garanciát biztosítunk a szerződésben vállalt honlap szerkezetre és funkciókra, ami garantálja ezek megfelelő működését.

Ha 1 éven belül bármilyen nem megfelelő működést tapasztal, akkor vállaljuk, hogy ezt a legrövidebb időn belül javítjuk!

Amennyiben egy nem nálunk fejlesztett weboldalt szeretne bővíteni, kiegészíteni, akkor is garanciát vállalunk az általunk készített munkára!

Pályafutása során még egyik ügyfelünk sem mondta fel a szerződését elégedetlenség miatt. Számunkra ez igazolja munkánk minőségét!

A cél az, hogy Önnek minőségi weboldala legyen.

Nézze át referenciáinkat, hogy ügyfeleinknek milyen weboldalakat fejlesztettünk eddig. Ha van elképzelése akkor megvalósítjuk, ha még nincs akkor segítünk megtervezni igényei alapján honlapját vagy átalakítani a jelenlegit.