Garancia

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink ne „csak” elégedettek legyenek, hanem érezzék, közös érdekünk, hogy az Ön vállalkozása sikeres legyen. Hiszen ha vonzó honlapot készítünk a látogatók számára és Ön pozitív visszajelzéseket kap a vevőitől, akkor elégedett lesz. Ha pedig ön elégedett ügyfél, akkor az nekünk is jó!

Törekszünk arra, hogy tapasztalataink alapján ellássuk ügyfeleinket tanácsokkal, hogy a honlap ne csak megjelenésében legyen jó, hanem funkcióját tekintve is. Mert a potenciális vevők döntésében nagy szerepe van a honlapnak, ha azt tapasztalják, hogy lassú az oldal, átláthatatlanok a menük és nem igazodnak ki a rendszerben, akkor máris elvesztette őket, pedig az Ön tevékenységéből még szinte semmit nem is láttak.

Számunkra nagyon fontos a kölcsönös kommunikáció, hogy tisztában legyünk ügyfeleink véleményével, ezért minden munkánkat átadás előtt teszteljük és ügyfeleinket is ugyanerre kérjük, hogy megbizonyosodjon arról, tényleg azt kapta, amit kért.

1 év garanciát biztosítunk a szerződésben vállalt honlap szerkezetre és funkciókra, ami garantálja ezek megfelelő működését.

Ha 1 éven belül bármilyen nem megfelelő működést tapasztal, akkor vállaljuk, hogy ezt a legrövidebb időn belül javítjuk!

Amennyiben egy nem nálunk fejlesztett weboldalt szeretne bővíteni, kiegészíteni, akkor is garanciát vállalunk az általunk készített munkára!

Cégünk pályafutása során még egyik ügyfelünk sem mondta fel a szerződését elégedetlenség miatt. Számunkra ez igazolja munkánk minőségét!