Szolgáltatások

Felépítjük álmai honlapját az ötlettől a megvalósításig, legyen szó akár egy egyszerű személyes honlapról, vagy egy összetett portál rendszerről, esetleg egy teljesen egyedi honlapról.

Weboldal készítés és tervezés

A weboldal funkcióinak és a szerkezetnek a tervezése, a meghatározott célok alapján, melyek egy dokumentumban kerülnek rögzítésre.

Webfejlesztés

A különböző egyedi igények és feladatok megvalósítása célszoftver segítségével, valamint a folyamatok automatizálása.

Webáruház készítés

Széles skálán, akár a pár termékes webshoptól a több ezer termékes áruházig is vállaljuk webáruház készítését, ami magába foglalja az online fizetés lehetőségét, rendeléskövetéssel, valamint minden olyan funkciót, ami a mai világban elengedhetetlen egy internetes vásárlás során, vagy csak egyszerűen kényelmessé teszi az otthonról vásárlást.

Ügyfeleink mondták

Mobil weboldal tervezés és készítés

A weboldal optimalizálása mobileszközökre, hogy ne csak a számítógépen, de a mobilon és más internetes tartalom megjelenítésére képes eszközön is tökéletes legyen a megjelenés.

Hiszen manapság sokan böngésznek telefonon keresztül, ott informálódnak a cégről és ilyenkor is fontos az első benyomás.

Ha „szétesik” a honlap a mobilon, akkor már el is vesztette minden második potenciális érdeklődőjét! A weboldalára látogatók több mint fele már mobiltelefonját használja böngészésre.

Nézze meg referenciáinkat is ahol elégedett ügyfelünk már elkészült oldalát találhatja meg amik fel lettek készítve minden olyan eszközre amivel csak internetezni lehet.

Grafikai tervezés

Az online és offline megjelenés teljes körű kialakítása az ügyfél igényei alapján.

Webdesign tervezés

Az internetes megjelenés megtervezése a cég arculat alapján.

Arculat és logótervezés

A cég arculatának teljes körű megtervezése a profiljához leginkább illő, a tevékenységet legjobban kifejező logó megtervezése, a megrendelő igényei alapján.

Nyomdai tervezés és kivitelezés

Vállaljuk a nyomdai anyagok tervezését, kivitelezését
az arculatnak megfelelően.

Tanácsadás

Segítséget nyújtunk abban, hogy hogyan lehet sikeres az online világban. Dokumentációba foglaljuk a tanácsainkat az internetes megjelenésével, honlapjával kapcsolatban.

Oktatás, betanítás

A minél hatékonyabb, sokrétűbb honlap használat érdekében megtanítjuk az adminisztrációs oldalak kezelését alkalmazottainak. Ez alatt értjük a honlap szerkesztést, képek feltöltését, menüpontok kezelését, létrehozását, valamint webáruházak esetében a termékek létrehozását és a megrendelések kezelését.

Tárhely (hosting) szolgáltatás

Az általunk készített weboldalak üzemeltetéséhez biztosítunk minden szükséges feltételt, hogy folyamatosan és gyorsan elérhető legyen a világhálón.

E-mail szolgáltatások

Minden esetben fontos, hogy egy cég levelezése folyamatos és problémamentes legyen, ezért mi kimondottan nagy hangsúlyt fektetünk erre a területre.

Domain név regisztráció

Segítünk a teljes regisztrációs folyamatban, a domain név kiválasztásában, intézésében, végigkísérjük a regisztráción, megoldást keresünk a problémás esetek rendezésére.

A cél az, hogy Önnek minőségi weblapja legyen.

Minden általunk készített munkára garanciát vállalunk amiről részletesen „garancia” menüpontunkban olvashat. Ha szolgáltatásaink után érdeklődne vagy árajánlatot kérne akkor az alábbi űrlap kitöltésével megteheti ezt.