Kutyauszoda weboldal elemzése

kutyauszoda.hu weboldal elemzése 1Néhány gondolat a weboldal tulajdonosától:

“A weblap nagyjából 1 hónapja indult.

Szeretném, ha a google előrébb sorolná, valamint több lenne a bejelentkező is a központomba.

Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy hogyan lehetne még jobbá tenni az oldalt, hogy még több kuncsaftot hozzon nekem.

Van egy facebook oldalam is, aminek nagyjából 1300 like-olója van.”

 

 

 

 


 

kutyauszoda.hu weboldal elemzése 2Kedves Tulajdonos!

Keresőoptimalizálási szempontból a WordPress rendszer, amire a weboldala épült jó alap és sok hasznos kiegészítő alkalmazható hozzá, amivel hatékonyabb és gyorsabb lehet az oldal.

Alap hiányosságokat azért már első ránézésre is észrevettem a forrásban, ami jelentősen rontja a helyezését az oldnak a keresőkben.

A címeknél a <h1>-es tag egyszer szerepelhet minden oldalon és a legjobb ha ez a címet tartalmazza és ami még többet használ ha az oldal fő kulcsszavait tartalmazza.

A legtöbb menüpontnál 3-4 alkalommal is szerepel, ami sokat ront az eredményességen és fontos, hogy ezt mielőbb cseréljék h2 vagy más tag-re.

A képek feliratozása is hasznos lépés lenne vagy azok linkelése az oldal más tartalmaira.

kutyauszoda-hu-3Az áttekinthetőségen sokat segítene az átláthatóbb tördelés, ami sokat javítana az árak menüponton is ahol nagyon félreérthetően vannak elhelyezve az árak és a szolgáltatások amikre vonatkozik.

A sok facebook követőt tovább gyarapíthatnák, ha nem csak a kapcsolat menüpontban egy linkel tüntetnék fel a facebook oldalukat, hanem minden menüpontban az oldalsávban és ide egy like box beillesztésével amit az alábbi linken könnyen pár adat megadásával létrehozhatnak.
https://developers.facebook.com/…/like-box-for-pages/

A legtöbb kulcsszóra jól szerepel az oldal de a fenti hibák és még pár finomítással biztosan az első pozícióba lehetne hozni az oldalt pár hónap alatt. Keresőoptimalizálás szolgáltatásunkkal állunk a rendelkezésére.

Egy utolsó észrevétel az oldalról, hogy a jobb oldalon a letöltés részlegben még szükség lenne egy apróbb finomításra, mert a házirend linkre csak sokszori próbálkozásra sikerült rákattintanom. Itt csak minden link mögé egy sortörést kellene beszúrni és már tökéletes is lenne.

Remélem tudtam segíteni az oldal fejlesztésében a tanácsaimmal.

Ügyfeleink mondták

Barátom ajánlására kerestem meg a Webezermestereket. Egy teljesen új, szerkeszthető felhasználó barát weboldal kialakítása volt a cél.

Viszonylag határozott elképzelésekkel és már meglévő tartalommal indultunk neki a fejlesztésnek. A tervezést a tartalmi elemek, menüpontok elhelyezésével, meghatározásával kezdtünk meg. Először egy dizájn terv készült el amely már tartalmazta a látvány elemeket, menüpontok elhelyezkedését és aloldalak kinézetét. Ezt finomítva újabb tervek készültek mindvégig szem előtt tartva igényeinket.

A végleges terv elkészülte után kezdődött meg az oldal leprogramozása és egy működő teszt oldal kialakítása, ahol a fejlesztő segítségével begyakorolhattuk az oldal tartalmi részeinek módosítását és megismerkedhettünk működésével. Ehhez időben mindig elegendő és megfelelő segítségre számíthattunk külön költség nélkül aminek köszönhetően a mai napig teljesen önállóan tudjuk oldalunkat frissíteni és kezelni.

A teljes fejlesztés az elő kapcsolat felvételtől a webre való kikerülésig flottul haladt és néhány hetet vett igénybe amihez természetesen arra is szükség volt, hogy a mi oldalunkról se akadozzon a döntések meghozatala.

Határidőket a fejlesztés folyamán végig betartották, váratlan nem tervezett költségek nem merültek fel így szívesen ajánlom őket mint webfejlesztő partnert.

Kürti Gábor - Városdekorációs és Reklám Szolgáltató Kft.
Kürti Gábor
Ügyvezető igazgató
Városdekor Kft.
varosdekorkft.hu