Kutyauszoda weboldal elemzése

kutyauszoda.hu weboldal elemzése 1Néhány gondolat a weboldal tulajdonosától:

“A weblap nagyjából 1 hónapja indult.

Szeretném, ha a google előrébb sorolná, valamint több lenne a bejelentkező is a központomba.

Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy hogyan lehetne még jobbá tenni az oldalt, hogy még több kuncsaftot hozzon nekem.

Van egy facebook oldalam is, aminek nagyjából 1300 like-olója van.”

 

 

 

 


 

kutyauszoda.hu weboldal elemzése 2Kedves Tulajdonos!

Keresőoptimalizálási szempontból a WordPress rendszer, amire a weboldala épült jó alap és sok hasznos kiegészítő alkalmazható hozzá, amivel hatékonyabb és gyorsabb lehet az oldal.

Alap hiányosságokat azért már első ránézésre is észrevettem a forrásban, ami jelentősen rontja a helyezését az oldnak a keresőkben.

A címeknél a <h1>-es tag egyszer szerepelhet minden oldalon és a legjobb ha ez a címet tartalmazza és ami még többet használ ha az oldal fő kulcsszavait tartalmazza.

A legtöbb menüpontnál 3-4 alkalommal is szerepel, ami sokat ront az eredményességen és fontos, hogy ezt mielőbb cseréljék h2 vagy más tag-re.

A képek feliratozása is hasznos lépés lenne vagy azok linkelése az oldal más tartalmaira.

kutyauszoda-hu-3Az áttekinthetőségen sokat segítene az átláthatóbb tördelés, ami sokat javítana az árak menüponton is ahol nagyon félreérthetően vannak elhelyezve az árak és a szolgáltatások amikre vonatkozik.

A sok facebook követőt tovább gyarapíthatnák, ha nem csak a kapcsolat menüpontban egy linkel tüntetnék fel a facebook oldalukat, hanem minden menüpontban az oldalsávban és ide egy like box beillesztésével amit az alábbi linken könnyen pár adat megadásával létrehozhatnak.
https://developers.facebook.com/…/like-box-for-pages/

A legtöbb kulcsszóra jól szerepel az oldal de a fenti hibák és még pár finomítással biztosan az első pozícióba lehetne hozni az oldalt pár hónap alatt. Keresőoptimalizálás szolgáltatásunkkal állunk a rendelkezésére.

Egy utolsó észrevétel az oldalról, hogy a jobb oldalon a letöltés részlegben még szükség lenne egy apróbb finomításra, mert a házirend linkre csak sokszori próbálkozásra sikerült rákattintanom. Itt csak minden link mögé egy sortörést kellene beszúrni és már tökéletes is lenne.

Remélem tudtam segíteni az oldal fejlesztésében a tanácsaimmal.

Ügyfeleink mondták

6 éve segítenek a honlapom fenntartásában, minden kérdésemet azonnal lereagálják és a lehető leggyorsabban meg is oldják. Még nem tudtam olyat kérni, amit maximum 24 órán belül ne csináltak volna meg!

Mivel weboldalam egy jótékonysági eseményre hoztam létre, ezért évente egyszer van vele sok változtatni való és ezek menetét minden évben át kellett ismételni. Ezért videót készítettek a lépésekről és ezzel nagyon meggyorsították a munkám.

Fehér Zsolt - Férjek Jótékonysági Versenye
Fehér Zsolt
Férjek Jótékonysági Versenye
ferjekversenye.hu